Vi har udlejningsbilen til dine behov!

Vi er stolte over at være franchiser for Avis -og Budget Biludlejning. Vi har vores faste kontor i Hirtshals men har også 2 såkaldte Proximity stationer i Skagen og Frederikshavn, hvor man kan afhente og aflevere sin lejebil.

Men derudover tilbyder vi altid at afleverer og afhente en bil til dit firma eller på din privatadresse mod et gebyr, men det er også muligt at leverer bilen på en af alle de andre mange stationer i hele Danmark og sågar resten af verdenen. 

Vores flåde strækker sig fra helt små personerbiler, som er oplagt til bykørsel, til minibusser med plads til 9 personer samt varevogne.

Vores biler har høj standard og sikkerhed og komfort er nøgleord for os. Før og efter hvert lejemål kontrolleres og rengøres bilerne nøje, så du er sikret den bedste oplevelse. Derudover har vi naturligvis konkurrencedygtige priser, så vi altid kan imødekomme dine behov bedst muligt, uanset og det drejer sig om en familieferie, en forretningsrejse, et minilease eller andet. 

Priserne skifter konstant og der findes et hav af rabataftaler, men læs meget mere på Avis og Budget Biludlejning. I er også mere end velkommen til at give os et kald på 98 94 15 54 eller sende os en mail på hirtshalsavis.dk.

- www.avis.dk

- www.budget.dk

avis og budget