Hjørrings Rustbeskyttelse henter og bringer din bil hos os

Nu slipper du for køreturen til Hjørring, næste gang din bil skal have en undervogsbehandling. Hjørring Rustbeskyttelse henter og bringer nemlig din bil hos Jacobil, og foretager en professionel rustbeskyttelse og næste dag står den atter igen hos Jacobil UDEN meromkostning.


Alt du skal gøre er at bestille en tid hos Jacobil, så ordner vi resten.

Hvor lang tid tager det?

Din bil bliver typisk afhentet om morgenen dag 1 og næste dag godt middag, står den atter klar hos Jacobil. Grunden til det tager 1,5 dag skyldes tørretid.

Det er muligt at låne en bil hos Jacobil mens din egen bil er til undervognsbehandling, på den måde kan du fortsætte hverdagen problemfrit.

Hvad koster det?

Prisen afhænger af mærke og model, men her finder du den præcise prisen på din bil.

Hvad er rust?

Rust sker når fugtig luft kommer i kontakt med metal. Fugt blødgør almindelig maling og arbejder sig ned til det rå metal. Rust dannes, hvilket resulterer i, at metallet nedbrydes.

Nye biler bør rustbekyttes

Behandlingen kan foretages hele året rundt, og bør efterkontrolleres hvert 2. år. Anbefales også til galvaniserede biler. Undersøgelser viser, at galvanisering(forzinkning) ikke er lig med garanti mod rust.

240 kg salt til din bil!

Der er som bekendt et stort forbrug af salt på de danske landeveje, så stort at vejene kan holdes farbare.

Desværre også så stort, at der iflg. beregningerne skulle være 240 kg. salt til hver eneste bil i Danmark,og så skulle det jo være mærkeligt om ikke noget af det fandt til din bils undervogn.

Hermed en af mange gode grunde til at du bør rustbeskytte din bil.